givare och lägesgivareHerbertek tillhandahåller lägesgivare för varje applikation

Herbertek är ett försäljnings- och utvecklingsföretag beläget i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av olika typer av lägesgivare, givare och sensorer för många olika applikationer inom mobila och industriella system.

Vår målsättning är att vara experter i de områden vi arbetar med och leverera kvalitativa innovativa produkter och lösningar från ledande tillverkare som uppfyller våra kunders krav och önskemål på funktion, prestanda och pris.
Idag representerar vi Positek och Gill sensors från England, Unimeasure från Usa och Opkon från Turkiet.

givare och lägesgivareIndustriella applikationer
Inom industrin används vårt breda sortiment av standardgivare som finns i rostfria utföranden för tuffa miljörer, vajergivare för enkelt och kompakt montage, berörnigsfria och potentiometer givare alla med flera olika utsignalsvarianter som (0-5V,0-10V, +/-10V, 2 & 3 tråds 4-20mA.
Om er applikation kräver en helt unik typ av givare, tar vi och våra leverantörer fram en enligt era önskemål.
Våra produkter används bland annat inom pappersbruk, kraftstationer, medicinska utrustningar, ställverk, fromsprutor, mätutrustningar, dörrar.


givare och lägesgivareMobila applikationer
Våra givare används som standard eller i kundunika utföranaden i många fordon som t.ex. grävmaskiner, kranar, truckar, jordbruk, lastbilar, F1 och rallybilar.

I applikationer som pedalställ, bromsar, lutning, styrning, arm/skop positionering, bränsle och oljenivå mätning, stötdämpare, växellådor, kopplingar m.m.


Herbertek AB
Telefon 018-590510
info@herbertek.se